Burhan Kuzu'dan o iddialara yanıt geldi

Beyaz Tv''de Türker Akıncı'nın sunduğu Ne Var Ne Yok adlı programa canlı yayın konuğu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu son günlerde hakkında çıkan çirkin iftiralara sert yanıt verdi.

Burhan Kuzu'dan o iddialara yanıt geldi
Burhan Kuzu'dan o iddialara yanıt geldi
Burhan Kuzu şu ifadeleri kullandı; 

Son günlerde bir kaç alçak benimle uğraşmaya başladı. 22-23 yıl önce Abant Platformu'nu Amerika'da yapmışlardı. Biz o dönemde Abant Platformu'nda çok konuşma yaptık. 28 Şubat döneminde biz başörtüyü konuşuyorduk din-devlet işlemlerini konuşuyorduk. Dozer gibi geçti üzerimizde 28 Şubat. O zaman bu işi organize ediyorlardı.

O FOTOĞRAF YOKKEN SÖYLEMİŞTİM


O zaman her yerde yapıldı bu platform. Hüseyin Gülerce ve Fehmi Koru beni aradı davet ettiler. Ben de konuşma yaptım. Geçerken yol üzerindeyken oturduk konuştuk 1-2 saat hepsi bu. Ben zaten bu fotoğraf yokken söyledim.

O GAVATLARDAN BİRİSİ...


'Neden bu fotoğraf şimdi çıktı?' sorusuna ise Burhan Kuzu şöyle yanıt verdi;

Kendisini Müslüman gösteren gavatlardan birisi bu meseleyi ortaya çıkardı. Davutoğlu'nu kötülemek istiyor. Esas niyeti bu. Davutoğlu o resimde olan birini Vatikan büyükelçisi yaptı. Aklı sıra Davutoğlu'nu kötülemek istiyor. Bunu servis edince bende yayınlayanlara iyi bir cevap verdim. 23 sene önceki bir fotoğrafı getirmek bir şey çıkarmaz. Bizi bilen biliyor da, benim üzerimden Ak Parti'yi hırpalamak istiyorlar. Mesele bugün neredesin? Biz buradayız CHP nerede?