Başkan Kayda, Balkan Göçmenlerini Ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Makedonya ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) Başkanı Nihat Demiroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Kayda, Balkan Göçmenlerini Ağırladı
Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri İlker Şiyak, "Saruhan’dan Rumeliye" adlı kitabını, Ferki Haydaroğlu ise "Adam ve Kadın" adlı kitabını Başkan Kayda’ya hediye etti. Dernek Başkanı Demiroğlu, kendilerine her zaman destek olan Başkan Zeki Kayda’ya teşekkür ederek, belediye çalışmalarından çok memnun olduğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Makedonya ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Demiroğlu ile yönetin kurulu üyelerine teşekkür ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Şenlik komitesinden ziyaret

Öte yandan 1-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Sart Mahallesinde yapılacak olan 2. Uluslararası Dionysos Tiyatro Şenlik Komitesi temsilcileri Hüseyin Aşan, Rasim Aşın, Recep Metin, Ali Aybal, Mustafa Toga ve Mehmet Buran, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek, şenlik hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Tiyatro Komite Temsilcilerine teşekkür eden Başkan Kayda, “Tiyatro sanatının doğduğu, tiyatro kelimesinin ilk kullanıldığı ve şenliğe ismini veren Dionysos’un yaşadığı mekanlarda böylesine güzel sanatsal etkinliklerin yapılmasından mutluluk duyuyorum. Öncülük ettiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA