Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde Coşkulu Final

Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri, etkinlikler, aktiviteler, çeşitli oyunlar ve konserlerin ardından Kolpa grubunun sahne aldığı geceyle sona erdi.

Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde Coşkulu Final
24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Atatürk Üniversitesi 60. Yıl Bahar Şenlikleri’nde öğrenciler gönüllerince eğlendi. Şenliklerin ilk gününde Mustafa Ceceli’ye eşlik eden öğrenciler, finalde ise Kolpa ile coşku dolu anlar yaşadı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Kolpa, Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, öğrencilerle buluşmalarını sağlayan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.

Gündüz saatlerinde; çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerle şenliklerin tadını çıkaran öğrenciler, akşamları da konserlerle doyasıya eğlenmeye devam etti. Konser saatine kadar oldukça renkli ve çeşitli etkinliklere sahne olan şenlik alanında, yine amatör sanatçılar tarafından konserler verildi, oyunları oynandı ve çok çeşitli sosyal etkinlikler yer aldı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, “Bu tür etkinlikler, her şeyi kapsayan, belirli bir alana sıkışıp kalmamış bir üniversite olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimiz ile bütünleşmek, onların sesine kulak vermek ve yoğun geçen sınav periyotlarının arasına, eğlenceli aktiviteleri dahil etmek, bugüne kadar ki söylemlerimizin hayata geçirilmiş halidir” ifadelerini kullandı.

Atatürk Üniversitesi Gençlik ve Bilim Anıtında gerçekleşen şenlikler, Kolpa grubunun muhteşem sahne performansı ile sona erdi.
Kaynak: İHA