Aslanapa'da 11 Okulun Katıldığı Bilgi Yarışması

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde 11 okulun katıldığı ilkokullar arası bilgi yarışması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Aslanapa'da 11 Okulun Katıldığı Bilgi Yarışması
Aslanapa Belediye Kültür Salonunda düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasında 3’er kişilik gruplar halinde okullarını temsil eden öğrencilere, işledikleri ders konularında 25 soru soruldu. Her soru için öğrencilere 1 dakikalık cevaplama süresi verildi.

Yarışma sonunda Aslanapa İlkokulu birinci, Ören İlkokulu ikinci, Çamdibi İlkokulu da üçüncü oldu. Dereceye giren okulların kupaları ve ödülleri protokol tarafından verildi.

Aslanapa Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar yaptığı açıklamada, ’’Öğrencilerimiz bugünün öğrencisi, yarının birer idareci adayı olarak bilgilerini, bildiklerini jüri ve öğretmenlerimiz huzurunda derece yapmak için sergilediler. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği olan ilgili idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin sorulara verdiği cevaplar, aldıkları eğitimin ne kadar kaliteli olduğunu açıkça gösterdi. Hedefimiz en iyisini yapmaya çalışmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Tüm okullarımızdan katılan yarışmacı öğrencilerimizi yürekten kutluyorum’’diye konuştu.

(YD-EFE)
Kaynak: İHA