'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' Projesi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde yürütülen 'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' projesi kapsamında, piknik düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, proje çerçevesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde etkinlik organize edildi.

Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen piknikte, yetim çocuklar ve anneleri, yemek ve karpuz ikramının ardından çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı ve sandalye kapma yarışları yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin çocuklara hediye dağıtmasının ardından program, sihirbazlık ve palyaço gösterileriyle devam etti. Çocukların moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak için düzenlenen piknikte çocuklar hem hayvanat bahçesini gezdi hem de gün boyu renkli aktivitelere katıldı.

Öte yandan, ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklara her türlü yardım ve desteğin sağlandığı 'Gönül Elçileri Projesi'nin bir alt etkinliği olan 'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' projesi ile yetim çocukların eğitimine yapılan katkıların yanı sıra, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştirildiği bildirildi.

Kaynak: AA