Anaokulu Öğrencilerinden 5 Dilde Koro Gösterisi

GKV Özel Anaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi mezunları için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Minik öğrenciler İngilizce, İtalyanca, Rusça, Türkçe ve işaret dili ile 5 farklı dilde eserler seslendirdi.

Anaokulu Öğrencilerinden 5 Dilde Koro Gösterisi
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Anaokulu öğrencileri için kep töreni düzenledi.

120 öğrencinin kep attığı törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Yönetim Kurulu üyesi Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel, İlkokul Müdürü Mustafa Şenel ile Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

GKV Özel Liseleri Dans Kulübü öğrencilerinin dans gösterileri ile başlayan tören, bayrak-flama devir teslim töreni, anaokulu öğrencilerinin İngilizce, İtalyanca, Rusça, Türkçe ve işaret dili ile 5 farklı dilde koro performansı ile devam etti.

GKV Özel Anaokulu Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut uzun ve yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin başlangıcının okul öncesi eğitim olduğu, bireyin tüm yaşamını etkileyen ve telafisi olmayan önemli yıllar olduğuna dikkat çekerek “

Uzun ve yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin başlangıcı okul öncesi eğitimdir. Bireyin tüm yaşamını etkileyen ve telafisi olmayan önemli yıllarıdır. Bu nedenle tesadüflere yer verilmeden doğru ve kaliteli bir ortamla çocuklarımızın geleceğine yön vermiş oluruz. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bu anlamda çok şanslılar. Her zaman eğitimde değişimin öncüsü olan okullarımızda, anaokulundan lise son sınıfa kadar olan süreçte öğrencilerimizin yaşama en iyi şekilde hazırlanması, çocukluk ve gençliklerinin iyi şekilde geçmesi, kendine güvenen, soran, sorgulayan, sorumluluk bilinci gelişmiş, iz bırakacak mutlu bireyler olmaları içindir tüm çabamız. Öğrencilerimizin okulda geçirdikleri eğitim sürecinde hedefleri yüksek tutulmuş ve bu hedeflere ulaşmaları için tüm ortamlar sağlanmıştır” dedi.

GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut mezun olan öğrencilere de seslenerek, “Sizler, yenilikçi, aklın ve bilimin dostu, akademik yönü güçlü, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kardeşliği ve barışı özümsemiş bireyler olma yolunda ilk adımlarınız atarak aydınlık yarınlarımızın umudu olacaksınız. Gelecekte Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin sermayesi olacaktır. Yolunuz hep acık ve aydınlık olsun. Gaziantep kolej vakfı özel okulları ailesi adına bu gün ve bu günün öncesinde her öğrencimizin geleceğine etki ederek gelişiminde emeği geçen teşekkürlerin en büyüğünü başta okul kurucumuz merhum Cemil Alevli’ye, onun başlattığı gönül yüceliğini devam ettiren aynı heyecanla bizlere yaşatan Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanımız Nüket Ersoy, Mütevelli kurulu üyesi Celal Ersoy destekleriyle her zaman yanımızda olan Genel Müdürüm Müfit Taşlıyar’a Genel müdür yardımcım Can Hoşcan’a, özveriyle sevgiyle çalışan değerli öğretmenlerimize, tüm çalışanlarımıza ve Siz kıymetli velilerimize, yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tören GKV’li miniklere temsili diploma teslim töreni, emeği geçen öğretmen ve idarecilere çiçek verilmesi ve 10. Yıl Marşı’nın okunması ile son buldu.
Kaynak: İHA