Yozgat Şehir Hastanesinde 'Kalite - Verimlilik' Araştırması

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Yozgat Şehir Hastanesinde kalite-verimlilik ve gözlem değerlendirmesi yapıldı.

Değerlendirmede poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, yoğun bakım, eczane, depolar ve görüntüleme hizmetleri gibi tüm hizmet alanları kalite standartları açısından değerlendirilerek, personelin öneri ve görüşleri alındı.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane hizmetlerinin aksatılmaması ve daha kaliteli sağlık hizmet sunulması yönünde her zaman çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Hastanelerde düzenli olarak verimlilik ve kalite değerlendirme gözlemlerinin yapıldığını aktaran Kurca, sağlık alanın da 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini ifade etti.

İnsan sağlığı ihmale gelmeyeceğini ifade eden Kurca, şunları söyledi:

'Bu bakımdan iyileştirme ve daha iyi hizmet kalitesi için hastanelerimizde gözlem ve değerlendirmeleri düzenli olarak yapmak zorundayız. ‘Birlikte Sağlıklı Yarınlar’ ilkemizle yola çıktık. Bundan sonra da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.'

Kaynak: AA