Sincan Belediyesi Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor

Hain terör örgütü FETÖ’nün çatı davası Ankara Sincan’da görülüyor. Sincan Belediyesi bu davayı takip etmek isteyen şehit yakınları, gaziler ve basın mensuplarını yalnız bırakmıyor.

Sincan Belediyesi Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla Sincan Cezaevi Yerleşkesinin önüne stantlar kuruldu. Kurulan stantlarda Sincan Belediye çalışanları çeşitli ikramlar ile de vatandaşlara destek veriyor.

Sincan Cezaevi önündeki çalışmaları kontrol eden Başkan Tuna, “Dava sürecince şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve basın mensupları bizim misafirimiz. Sincan olarak ev sahipliğimizi onlara göstermek istiyoruz. Biz Sincan Belediyesi ve Sincanlılar olarak darbe teşebbüsünün ilk dakikasından itibaren sokaklarda ve meydanlardaydık. Sincan içinden hem gazilerimiz hem de şehitlerimiz var. Meydanları o zaman nasıl boş bırakmadıysak şimdi de adaletin yerine geleceği şu süreçte vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. İmkanlarımız ölçüsünde onlara destek olacağız. Burada bu davayı takip eden şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve basın mensuplarımız bizim misafirimiz. Sincanımıza yakışacak misafirperverliği göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA