Kırkpınar Kültür Merkezi Sergisi Açıldı

Sapanca Belediyesi Kırkpınar Kültür Merkezinin 2016-2017 yıl sonu sergisinde kursiyerler hünerlerini sergiledi.

Kırkpınar Kültür Merkezi Sergisi Açıldı
Kültür Merkezinin bahçesinde açılan sergi öncesi gitar, bağlama, halk oyunları kurslarında eğitim alan kursiyerler kısa dinletiler verirken, Sapanca İmam Hatip Lisesi öğrencileri de sema gösterisi yaptı.

Burada konuşan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Sapanca'nın vizyonunu kültür, eğitim ve turizm Şehri olarak belirlediklerini söyledi.

Belediyeciliğin sadece alt yapı, çöp toplama ve çevre düzenlemeden ibaret olmadığını belirten Yılmazer, 'Belediye başkanı olarak 3 yılın arından seçim vaatlerimizde yer alan sözlerin yüzde 80'nini yerine getirdi.

2019 yerel seçimlerine kadar sözlerimizin yüzde 100'ünün hatta fazlasını yaparak yüzde 120'sini yerine getirmiş olacağız. Eğitim çalışmalarımızdaki paydaşlarımız kaymakamlık, milli eğitim müdürlüğü ve halk eğitim merkezi müdürlüğü ile ilçemizde çok güzel işlere imza attık.' dedi.

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şafak Başoğlu, belediye olarak halk eğitim merkezi işbirliğinde 26 kursta 673 kursiyere eğitim verdiklerini belirtti.

Konuşmalar sonrasında sergi açılırken, program, protokol üyelerinin stantları dolaşılmasıyla son buldu.

Kaynak: AA