Foça Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri El Emeklerini Sergiledi

Foça Halk Eğitimi Merkezinin gerçekleştirdiği eğitim programlarına katılan kursiyerlerin yıl boyu ürettikleri eserler, Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde halkın beğenisine sunuldu.

Foça Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri El Emeklerini Sergiledi
Foça Halk Eğitimi Merkezi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı sergisinin açılışına, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Garnizon Komutanı Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Foça Belediye Meclisi Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, eğitimciler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sergi açılışına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘‘Uzun ve yorucu emeğin ürünü olan bu eserleri beğeni ile karşıladık. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurs çalışmalarına her zaman destek vereceğiz” dedi.

Foça Halk Eğitimi Merkezi yılsonu sergisi programı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Hatice Şencan, kursiyerler adına konuşma yaptı. Şencan, yıl boyunca kurslarda yeni üretimler yapmanın yanı sıra dostluklar ve arkadaşlıklar kurduklarına dikkat çekerek, kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Foça Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kemal Bulut ise yaptığı konuşmada, ilçe Kaymakamına ve Belediye Başkanına teşekkürlerini ve şükranlarını sundu.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

Tören, sergi açılışı ve gezilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA