''Bir Öğrenci De Sen Okut'' Kampanyası

Kampanya kapsamında 4 Mayıs'ta düzenlenen kermese destek veren hayırseverlere katkılarından dolayı sertifika verildi.

Edirne'de, Trakya Üniversitesinin (TÜ) ''Bir Öğrenci de Sen Okut'' Kampanyası kapsamında, 4 Mayıs'ta öğrenciler yararına düzenlenen kermese destek veren hayırseverlere katkılarından dolayı sertifika verildi.

TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kermesle hayırlı bir iş yapıldığını söyledi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere ek katkı sağlandığını belirten Tabakoğlu, 'Zor zamanlarda ufacık katkılar bile onlar için çok büyük katkı anlamına geliyor. Bu işe hanım eli değince kampanyamız kermesle birlikte güzelleşti, büyüdü ve harika bir organizasyona dönüştü. Kermesimiz iki gün sürdü. Dolayısıyla tamamen iki gün dolu dolu saati hesaplanarak yapılmış bir organizasyon. Başta Sayın Valimin eşine ve kermese destek veren hanımefendilere ve beyefendilere şahsım adına teşekkür etmek istiyorum.' diye konuştu.

Kermesle ilgili bilgi veren Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Hakan Akıncı da kermeste bağışlarla birlikte 40 bin 849 lira 85 kuruş elde edildiğini kaydetti.

Tabakoğlu'nun eşi Dr. Nilgün Tabakoğlu ise başlatılan kampanyayla okulda ihtiyacı olan öğrencilere destek olunduğunu ifade etti. Edirne Valisi Günay Özdemir'in eşi Nurcan Özdemir'in kermese büyük katkılar sağladığını anlatan Tabakoğlu, tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tabakoğlu ve Nurcan Özdemir, kermese destek olan hayırseverlere katkılarından dolayı sertifika verdi.

Törene, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, akademisyenler ve hayırseverler katıldı.

Kaynak: AA