Aileler CMC Çağrı Merkezi'nde

Customer Management Center (CMC) Çağrı Merkezi düzenlediği “CMC Ailelerle Buluşuyor” etkinliği kapsamında Bayburt ofisinde çalışanlarının ailelerini ve arkadaşlarını ağırladı.

Aileler CMC Çağrı Merkezi'nde
Çalışanlarına verdiği değeri göstermek amacıyla insan kaynakları alanında yürüttüğü etkinlik kapsamında, çalışanların ailelerini ve arkadaşlarını Bayburt ofisine davet eden CMC, etkinlikte aileleri şirket politikaları ve uygulamaları hakkında bilgilendirdi. Aileler çocuklarının yaptıkları işi ve çalışma ortamını da görme fırsatı buldu.

Şirketin kapılarının çalışanların ailelerine her zaman açık olduğunu bildiren CMC Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Arif Kocabaş, Ailelerin şirkette çalışan çocuklarının çalışma şartlarını ve ortamlarını yerinde gördüğünü ve bu tarz etkinliklerin periyodik olarak devam edeceğini bildirdi.

İmkan sağlayanlara teşekkür

Şirketi ziyaret eden ailelerden İsmail Hakkıbabaoğlu, CMC ile çocuğunun memleketinde çalışma fırsatı bulduğuna değinerek şunları kaydetti: “Çocuklarımızın çalışma ortamlarını yerinde görme fırsatı bulduk. Gerçekten çok güzel bir iş yerleri var. Çocuklarımıza bu imkanları sağlayanlara çok teşekkür ediyorum. Bu tür iş yerlerinin, yatırımların Bayburt’ta çoğalmasını diliyoruz. Bayburt’taki gençler için çok güzel bir fırsat burası. Çocuğum burada iş yerini severek çalışıyor. İşinden çok memnun.”

Ailelerden Hakan Kopuzlu ise iş ortamının harika olduğunu belirterek, “Çocuğumuz iş yerinin çok güzel olduğunu söylüyordu ancak biz bu kadar tahmin etmiyorduk. Burayı yapanlardan, çocuklarımızın istihdam edilmesini sağlayanlardan Allah razı olsun. İnşallah Bayburt’ta bu tür yatırımlar daha da çoğalır.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA