Seydişehir'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Seydişehir Belediyesince lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik düzenlenen fotoğraf, resim, deneme, şiir ve hikaye yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği fotoğraf, resim, deneme, şiir ve hikaye yarışmasının ödül töreni, Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Birincilere tam, ikincilere yarım, üçüncülere de çeyrek altın hediye edilen yarışmada, fotoğraf dalında Mahmut Esat Anadolu Lisesinden Mahmut Arabacı, resim kategorisinde Seydişehir Anadolu Lisesinden Fatmanur Korkmaz, edebi eser deneme dalında Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden Begüm Senanur Baldan, şiir dalında Seydişehir Anadolu Lisesi'nden Fatma Bozkır, hikaye dalında ise Saliha Mehmet Ulaşan Lisesinden Şefika Apaydın'ın birinci oldu.

Törene, Seydişehir Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş, Nüfus Müdürü Cemil Işılak, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA