Engelli Öğrenciler Bahar Şenliği Yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezinde bahar şenliği gerçekleştirildi. Çeşitli dans gösterilerinin sergilendiği şenlikte okul bahçesine fidanlar dikildi.

Engelli Öğrenciler Bahar Şenliği Yaptı
Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bazı kurumların dahil olduğu ve geçtiğimiz aylarda hayata geçen "Bizler Özel, Çevremiz Güzel" projesi kapsamında bir bahar şenliği düzenlendi.

Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu bahçesinde düzenlenen organizasyon palyaço gösterileriyle başladı.

Öğrenciler, palyaçonun yaptığı birbirinden ilginç gösterilerle keyifli vakit geçirdiler. Ardından Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu öğrencileri ile Özel Bodrum Uğur Okulları öğrencilerinin birlikte hazırladıkları dans gösterileri sergilendi. Şenlik, okul bahçesine, 9 adet portakal, mandalina, limon ve harnup fidanı dikilmesi ile sona erdi.

Etkinlikler hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu Müdürü Serkan Kale, şunları söyledi: “Bizler Özel, Çevremiz Güzel projesi kapsamında bugün çeşitli kuruluşlardan gönüllü arkadaşları buraya çağırdık. Projede okulumuzu güzelleştirmek adına çocuklarımızın sevgiyle büyütebileceği ağaçlar diktik, büyütsünler mutlu olsunlar diye. Bir nevi bir terapi oluyor bu yaptıklarımız. Öğrencilerimiz Özel Bodrum Uğur Okulları’ndaki öğrencilerle birlikte yaklaşık 2 aydır bugün sergiledikleri Latin dansını çalışıyorlar. Diğer gösterilerde bizim okulda çalıştığımız gösterilerdi. Bugün onları da misafirlerimize sergilemek istedik” dedi.

Kaynak: İHA