Edirne Bahçeşehir'den İngilizce Başarısı

Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin, Türkiye genelindeki Bahçeşehir okulları arasında düzenlenen İngilizce münazara turnuvasında birinci olduğu bildirildi.

Edirne Bahçeşehir Okullarından yapılan açıklamaya göre, öğrenciler yabancı dil bilgilerini etkin bir şekilde kullanarak küresel konular üzerine araştırma yapıp tartışması amacıyla turnuvada bir araya geldi.

Türkiye çapında Bahçeşehir kampüslerinin finalist takımlarının yarıştığı turnuvada öğrenciler hem öğretici hem de eğlenceli deneyim yaşadı.Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Beyza Kuruoğlu, Zeynep Delfin Yalçın, Meriç Çelik ve Irmak Zümer Tolunay’ın yer aldığı takım, 16 takım arasında münazara alanında birincilik ödülü kazandı.

Okul Müdürü Aysun Yiğitsoy, Edirne'nin her alanda ulusal ve uluslararası başarılarıyla ön plana çıktığını belirtti.

Öğrencilerin başarılarıyla gururlandırdığını aktaran Yiğitsoy, 'Yabancı dil becerilerini kullanarak küresel konular hakkında araştırma yaptılar, tartıştılar ve ikna beceriyle fikirlerini güçlü bir şekilde ifade ettiler. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum' ifadelerini kulandı.

Kaynak: AA