Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan tenis kompleksi ve tenis kafe yapılan törenle açıldı.

Alipaşa Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde bulunan Tenis Kompleksi ve içinde yer alan tenis kafe için yapılan açılış töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tesisin yapımında maddi katkıda bulunan uluslararası firmaya teşekkür etti.

Baysan, bu kompleksin 850 bin liraya mal olduğunu ifade ederek, ''12 dönüm alanda 3 açık 1 kapalı tenis kortundan oluşan ulusal müsabakaların yapılabileceği tenis kompleksimizde, fitness salonu, soyunma odaları, idari ofislerin ve tenis kafenin bulunduğu 272 metrekarelik bir binamız, 300 kişilik betonarme ve 280 kişilik çelik konstrüksiyon seyirci tribünümüz, 190 metrekare açılır kapanır tenteli teras kafeteryamız var. Biz, göreve geldiğimiz günden beri spora ve sporcuya her zaman önem ve öncelik verdik. Tenis Kompleksimiz Çorlumuza hayırlı olsun'' dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklar tesisi gezerek görevlilerden bilgi aldı.

- Çorlu TSO yöneticilerinden Başsavcı Sekücü'ye ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İbrahim Gönül ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü'yü ziyaret etti.

Başsavcılık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu TSO Başkanı Gönül ve yöneticiler, yaptıkları çalışmalarla ilgili, Başsavcı Sekücü'ye bilgi aktardı.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sekücü, şunları kaydetti:

''Öncelikle Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Dünya değişiyor, ülkemiz gelişiyor. Çorlu'da değişim ve gelişimden geri kalmamalı. Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Şehrimizde güzel bir birliktelik var. Hep birlikte el ele vererek güzel işler yapacağımıza inanıyorum.''

ziyaret sohbet ortamında bir süre daha devam etti.

- Çorlu Belediyesi tiyatrocularına özel onur ödülü

Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Bulgaristan'ın Topolovgrad kentinde düzenlenen Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'ne katıldı.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 19-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve 7 ülkenin 18 tiyatro ekibi ile katıldığı uluslararası tiyatro festivalinde 'Bugün Git Yarın Gel Adlı' oyununu sahneleyen Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun, Bulgaristan Kültür Bakanlığı Özel Onur Ödülü'ne layık görüldüğü bildirildi.

Yapılan açıklamada, bu yıl 22. düzenlenen festivalde ayrıca en iyi kadın oyuncu ödülü Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncusu Semahat Dede'ye verildiği kaydedildi.

Kaynak: AA