Sur Yapı 'Topkapı Evleri'ni' Satışa Sundu

Sur Yapı, 2017 yılında Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşilmavi ve Semt Bahçekent projelerinden sonra yılın beşinci projesi Topkapı Evleri’ni satışa sundu.

Sur Yapı 'Topkapı Evleri'ni' Satışa Sundu
Çeyrek asırdır markalı konut projeleri, ofisler, alışveriş merkezleri, endüstriyel tesisler ve enerji santralleri üreten Sur Yapı, 2017 yılının beşinci projesini satışa sunuyor. Topkapı’nın en değerli bölgesinde 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselecek projenin adı; Topkapı Evleri. 57 bin 500 metrekare inşaat alanı bulunan projede 224 konut ve 29 ticari alan yer alıyor. Şehrin ve ticari hayatın merkezinde bulunan projede Sur Yapı lansmana özel peşin fiyatına 0 peşinat ile 60 ay faizsiz ödeme imkanı sunuyor.

“İstanbul’un Hayata Açılan Kapısı” sloganıyla satışa sunulan Topkapı Evleri’nde, avlu ve iç bahçe konsepti, az katlı mimarisi, avantajlı lokasyonu, 29 dükkanın yer aldığı alışveriş caddesi, toplu taşımaya yakınlığı, peyzajı, sosyal donatıları yer alıyor.

Topkapı Evleri projesi için heyecanlı olduğunu belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Topkapı hepinizin de bildiği gibi İstanbul’un 5. kapısı olarak adlandırılan ve Osmanlı zamanından bu yana İstanbul’un en önemli merkezlerinden bir tanesi. Geçmişten bu yana ticaretin kalbi olan Topkapı son yıllarda geliştirilen çok sayıda markalı konut projesiyle de ön plana çıkıyor Bir yandan da bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı halen devam ediyor. İlçede artan otel, AVM ve ofis projesi yatırımları, bölgeye ulaşımın kolay olması, kamu yatırımları gibi etkenler de Topkapı’ya olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Topkapı’da Sur Yapı olarak geçmişte üzerinde fabrika olan iki araziyi birleştirip, kentsel dönüşüm sürecinden geçirerek projemizi satış ve inşasına hazır hale getirdik. 224 adet konut içinde 1+1 44 adet, 2+1 73 adet, 3+1 80 adet, 4+1 ise 27 adet bulunuyor. Ayrıca 29 adet ticari alanın bulunduğu projemiz az katlı mimariye ve geniş yeşil alanlara sahip E5 otoyoluna, Atatürk Havaalanı’na, metrobüse, Marmaray’a ve Davutpaşa Metro istasyonuna yakın konumda bulunan projemiz ayrıca Koç Üniversitesi Hastanesi’nin de yanı başında yer alıyor” dedi.



Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay 0 faiz, 0 peşinat imkanı

Elmas, “Projemizde lansmana özel peşin fiyatına sıfır peşinat ile 60 ay faizsiz ödeme imkanı sunuyoruz. Ayrıca 120 ay 0,45 vade imkanı da sunuyoruz. Bölgedeki projelerin peşin fiyatına metrekareleri ortalama 9.500 TL ile 10.000 TL bandında bulunuyor. Biz Topkapı Evleri’nde lansmana özel metrekare fiyatını 8.500 TL olarak satışa çıkartıyoruz. İstanbul’un tarihi merkezlerinden biri olan Topkapı’da mükemmel deniz, İstanbul Surları ve tarihi yarımada manzaralarına sahip bölgesinde hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyoruz. Projemizin satışlarını ise Eyüp’te yer alan Axis İstanbul projemizin satış ofisinden gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.



56 farklı daire tipi

İstanbul’un tarihi merkezlerinden biri olan Topkapı’da yükselecek proje 3 ile 11 kat arasında değişen 8 bloktan oluşuyor. Proje, 49 ile 456 metrekare aralığında 56 farklı daire tipi ile oturumcusuna ve yatırımcısına alternatif sunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 448 bin TL ile 2 milyon 315 bin TL arasında değişiyor. Az katlı mimarisi ve geniş alanlarıyla dikkat çeken projede bulunan 29 ticari alanın büyüklüğü ise 38 ile 760 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Aynı zamanda Topkapı Evleri, E5 otoyoluna ve Atatürk Havaalanı’na yakın konumda bulunuyor. Topkapı’nın canlı bölgesi Fazılpaşa Caddesi’nde yer alan proje, metrobüs, Marmaray ve Davutpaşa Metro istasyonuna yakın konumda bulunuyor. Proje ayrıca Koç Üniversitesi Hastanesi’nin de yanı başında yer alıyor.
Kaynak: İHA