Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü Açılacak

İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü, 2017-2018 akademik yılında öğretime başlayacak.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Dragos Kampüsü 2017-2018 akademik yılında birçok yeniliklerle öğrencilerini karşılayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İstanbul Şehir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Peyami Çelikcan, kampüsün üniversiteyi Türkiye'nin ve dünyanın en prestijli uluslararası üniversiteler ligine taşıyacağını kaydetti.

Kampüste akademik imkanların da artacağını ifade eden Çelikcan, şunları kaydetti:

'Dragos Kampüsü’ne taşınırken sadece mekanımız değil akademik olanaklarımız ve ekosistemimiz de genişliyor. Yeni dönemde açılacak ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarımızla akademik eğitim kalitemizi daha da yükseğe taşımayı hedefliyoruz. Yüksek donanımlı laboratuvarlarımız, araştırma/proje fonları, yurt dışı eğitim fırsatları, staj-iş imkanları ve 100’e yakın ülkeden üniversitemize gelen uluslararası öğrencilerimiz sayesinde, başarımızın istikrarlı bir şekilde artacağına inanıyoruz'

Kartal sahilinde, 410 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Dragos Kampüsü’nde, yeni sınıf ve laboratuvarlar, zengin bir kütüphane, yüksek kapasiteli yurtlar, spor tesisleri, farklı seçenekler sunan kafeterya ve restoranlar, alternatif sosyalleşme ve çalışma alanları yer alıyor.

Kaynak: AA