Sandıklı HEM'den Yıl Sonu Sergisi

Sandıklı ilçesinde, 2017 yılı içerisinde Sandıklı Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen 'Meslek Edindirme Kursları' kapsamında yıl sonu sergisi açıldı.

Sergide kursiyerler tarafından, makine ve el nakışı, dekoratif ahşap süsleme, halı dokuma, giyim gibi birbirinden güzel ürünler sergilendi.

Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, açılışın ardından yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezlerinin önemine değinerek, yoğun ve başarılı çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve kursiyerlere teşekkür etti.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz ise, kurslara yoğun taleplerin olduğunu belirtti.

Özellikle bayanların el sanatları kurslarına yoğun katılımlar sağladığını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

'2017 yılı içerisinde Meslek Edindirme Kursları kapsamında el emeği ve göz nuru ile hazırlığı yapılan ürünler ile kadınlarımız, hem meslek sahibi oluyor hemde ev ekonomisine katkı sağlamaya başlıyor. Bu anlamda ekonomiye katkı sağlıyorlar. Kurslarımıza yapılan yoğun talepler bizleri son derece mutlu ediyor. İnşallah bundan sonrada merkezimiz eğitimlerine ara vermeden devam edecektir.'

Sergi açılışına, Garnizon Komutanı personel yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, daire amirleri ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA