Çubuk Belediyesinde Hafta Sonu Emlak Vergisi Mesaisi

Çubuk Belediyesi, 2017 yılı emlak vergisi ilk taksitlerinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olması nedeniyle hafta sonu da mesai yapacak.

Çubuk Belediyesi Mali Hizmetler Mali Hizmetler Müdürü Osman Bal, yazılı açıklamasında, hafta sonu da veznelerin açık olacağını belirterek, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleriyle 6736 Sayılı Kanun ve 6770 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçların son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihe kadar ödemeleri çağrısında bulunan Bal, şunları kaydetti:

'Çubuk'taki bina, arsa ve arazilere ait emlak vergileri, tüm iş yerlerini kapsayan çevre temizlik vergileri, ilan ve reklam vergilerinin 1. taksitleri ve 6736 Sayılı Kanun ve 6770 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçların peşin ya da taksitle ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergisi ödemeleri 226467 numaralı posta çeki numarasından veya Ziraat Bankası Çubuk Şubesi 42529239/5001 numaralı hesaptan gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca belediye vatandaşlara www.cubuk.bel.tr internet adresinden de online vergi ödeme imkanı sunuyor. Yapılan bu çalışmayla hem mükelleflere büyük kolaylık sağlıyoruz hem de oluşacak yoğunluğun önüne geçmeye çalışıyoruz.'

Kaynak: AA