BİRKONFED Erzurum Temsilciliği Basınla Buluştu

BİRKONFED Erzurum Temsilcisi Gözeler:'Cazibe Merkezi Programı kapsamında önceliğin şehrimizdeki iş adamlarının verdiği 100'ü aşkın projeden yana kullanmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda bizler konuyu görüşebildiğimiz tüm siyasi parti vekillerine ilettik'

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Erzurum Temsilcisi Muhammet Zeki Gözeler, Cazibe Merkezi Programı kapsamında önceliğin şehrimizdeki iş adamlarının verdiği 100'ü aşkın projeden yana kullanmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda bizler konuyu görüşebildiğimiz tüm siyasi parti vekillerine ilettik.' dedi.

BİRKONFED Erzurum İl Temsilci Gözeler, kentteki bir otelde basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, konfederasyonun kuruluş süreci ve çalışması hakkında bilgilendirme yaptı.

Konfederasyonun kısa sürede 7 federasyon ve bunlara bağlı 680 derneği bir araya getirebilme başarısını gösterdiğini belirten Gözeler, 'Şehrimizde faaliyet yürüten tüm yatırımcılarımızın sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm yolları için gerekli adımları atabilmek öncelikli hedefimizdir. Şehrimizde faaliyet gösteren ve gerçekten büyük projelere imza atan ve atabilecek güçte olan yerel yatırımcılarımız varken, ısrarla yabancı yatırımcı arayışında bulunmanın, yerel iş adamlarına yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda şehrimizdeki tüm kamu kurumu ve yerel yönetim yöneticilerini, yerel yatırımcılara destek olmaya davet ediyoruz.' diye konuştu.

Gözeler, Erzurum temsilciliğinin, kentte faaliyet gösteren iş dünyası, dernek ve iş adamlarına kapılarının açık olduğunu dile getirerek, iş dünyasının birlikte hareket etmesiyle bireysel ve toplumsal sorunların çözümünde daha hızlı yol alınabileceğini kaydetti.

Cazibe merkezi programı kapsamında hükümetin kentteki iş adamlarına öncelik tanıması gerektiğini dile getiren Gözeler, 'Cazibe Merkezi Programı kapsamında önceliğin şehrimizdeki iş adamlarının verdiği 100'ü aşkın projeden yana kullanmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda bizler konuyu görüşebildiğimiz tüm siyasi parti vekillerine ilettik. Kendilerinden destek beklediğimizi de dile getirdik.' dedi.
Kaynak: AA