AVM'de Öldürülen Afgan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun’da bir alışveriş merkezinde çıkan kavgada bıçaklandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden Afgan uyruklu genç son yolculuğuna uğurlandı.

AVM'de Öldürülen Afgan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı
Olay, geçen Pazar günü Samsun’un Canik ilçesinde bir alışveriş merkezinin 3. katındaki restoran bölümünde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu 18 yaşındaki Arif Pashto ile Arif Cem A. (20) arasında bakışma yüzünden tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi ile Arif Cem A., Afgan uyruklu gence bıçakla saldırmıştı. Kalbinin üzerinden ve sırtından yaralanan Arif Pashto, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmış, ağır yaralanan Afgan genç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Katil zanlısı ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Bıçaklı saldırıda ölen Afgan uyruklu genç, Samsun’un Tekkeköy ilçesi İlkadım Sanayi Sitesi’nde bir geri dönüşüm firmasında çalışıyordu. Hayatını kaybeden Afgan gencin cenazesi Kılıçdede Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Arif Pashto, kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı kimsesizler bölümüne defnedildi.

6 kardeşten üçüncüsü olan Arif Pashto’nun ailesi ve yakınları cenazede ayakta durmakta zorlandı.
Kaynak: İHA