AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin Açıklaması

'Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılığı ile tüm teşkilatlarımıza yeni bir heyecan geldi'.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti'nin Genel Başkanı olmasına ilişkin, 'Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılığı ile tüm teşkilatlarımıza yeni bir heyecan geldi.' dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ile birlikte basın açıklaması yapan Başkan Keskin, AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi ile yeni bir sürece girildiğini söyledi.

Keskin, 16 Nisan'ın ardından Türkiye'nin daha güçlü adımlar atması için bir başlangıç olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

'Uzun süredir gönül bağımızın olmasına rağmen resmi olarak ayrılığımız vardı. Cumhurbaşkanımız AK Parti'ye aşkım diyordu. Hasretin vuslata dönüştüğü bir kongre oldu. Bizim için çok mutluluk verici bir gün oldu. Yeniden atılım, yeniden demokrasi ve yeniden hizmet dönemi olacak. Daha güçlü ve dirayetli bir yönetim anlayışı ile bunu taçlandırdık. 16 Nisan tarihinden itibaren ülkemiz daha büyük ve güçlü bir ülke olacaktır. Bu süreçten sonra hem teşkilatlarımız hem de milletimiz daha güçlü bir iradenin ortada olduğunu görecek ve hak ettiği yere ulaştığını görecektir.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar AK Parti Genel Başkanı olması ile teşkilatlara heyecan geldiğini aktaran Keskin, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar yuvaya geri dönmesinden dolayı mutluyuz. Teşkilatın çalışmaları daha da güzel olacaktır. Cumhurbaşkanımızın heyecanı teşkilatlarımıza da yansıyacaktır. AK Partimizdeki kadrolarda yenilikler oldu. Bu da teşkilatlarımıza yansıyacaktır. Yönetim kadromuzda yeni bir heyecan getirecektir.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA