Garanti Talent Camp Finalinde 'Garantione' Projeleri Yarıştı

Garanti Bankası’nın, üniversite öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Talent Camp’in 2017 finali yapıldı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, finale, yıl boyunca yapılan 3 Talent Camp’ten ikişer takım olmak üzere toplam 48 öğrenci katıldı.

Öğrenciler, Garanti Bankası’nın 18-25 yaş arası gençlere özel tasarlanan mobil bankacılık uygulaması GarantiOne üzerinde hazırladıkları projelerini, Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil ve bankanın üst düzey yöneticilerine sundu.

Birinciliği elde eden 'Talentula' takımının üyeleri, Teknosa’dan bin 500 liralık hediye çeki kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Osman Tüzün, Talent Camp ile üniversite öğrencilerine bankayı yakından tanıtmayı ve eşsiz bir çalışma deneyimi sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Tüzün, katılımcıların Talent Camp’ten maksimum fayda sağlaması için organizasyonun içeriğini onların beklentisi doğrultusunda her yıl geliştirdiklerini ve şekillendirdiklerini belirterek, 'Bu sayede 11 yıldır düzenlediğimiz ve bu yıl da ‘Yeteneklerinle Tanış Kendinle Yarış’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Talent Camp, üniversite öğrencilerinin en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri olmaya devam ediyor. Talent Camp’te tanıma fırsatını bulduğumuz pek çok başarılı öğrenciyi, bu yıl da Management Trainee programımızla Garanti ailesine kazandırmayı hedefliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Talent Camp, Türkiye’nin farklı üniversitelerinin 3. ve 4. sınıfında okuyanlarla idari bilimler dalında yüksek lisans eğitimi yapan öğrencileri buluşturuyor.

Kaynak: AA