Eyüp'te Kusursuz Hijyen İçin Harekete Geçildi

Eyüp Belediyesi, Eczacıbaşı Profesyonel işbirliği ile ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumlarını denetleyecek olan ’Hijyende Mükemmellik’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, Eyüp’te bulunan işletmelere eğitimler verilecek ve bu işletmelere periyodik denetimler gerçekleştirilecek. Denetimleri başarılı geçen işletmelere ise güvenliğin simgesi olan ’Hijyende Mükemmellik’ sertifikası verilecek.

Eyüp'te Kusursuz Hijyen İçin Harekete Geçildi
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu ile ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumlarını denetleyecek olan ’Hijyende Mükemmellik’ projesinin protokolünü imzaladı. Ev dışı alanlarda da hijyen standartlarını arttırmayı amaçlayan protokolle, Eyüp’te bulunan işletmelere eğitimler verilecek ve bu işletmelere periyodik denetimler gerçekleştirilecek. Denetimleri başarılı geçen işletmelere güvenliğin simgesi olan ’Hijyende Mükemmellik’ sertifikası verilecek. Proje ile ilçede bulunan restoranlarda hijyen güvenliği sağlanması hedefleniyor.

“Tüketicilerin en çok önemsediği şey temizlik”

Protokolün imzalanmasından sonra konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Hijyen önemli bir alan. Çünkü biraz öne bir sunumda da fark ettim. Tüketicilerin en çok önemsediği şey temizlik. Yani siz ne kadar kaliteli ne kadar leziz bir ürün ortaya koyarsanız koyun, hizmetiniz çok kaliteli ve çok hızlı da olsa eğer hijyen noktasında eksiğiniz varsa hiçbir şansınız yok. Hijyeni çok önemsiyoruz, estetiği çok önemsiyoruz, sunumu çok önemsiyoruz. Mekanların mimarilerinin, fonksiyonlarının daha düzgün olmasını önemsiyoruz. İnşallah bu çalışmamız, katılan esnaflarımızla birlikte çok güzel bereketli sonuçlar verecek. İnşallah bu projeyi daha çok yaygınlaştıracağız, başka bölge ve lokasyonlarımıza yaymamız gerekiyor. Çünkü bu çalışmalar yada benzer çalışmaların artması kesinlikle ve kesinlikle esnafımızın işine gelecektir. Onun işlerinin daha iyi olmasını sağlayacak, dolayısıyla tüketiciye yansıyacak bir çalışmadır” diye konuştu

Eczacıbaşı Profesyonel olarak işletmelerin hijyen alanında çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini belirten Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu, "Pazara sunduğumuz ürün ve hizmetlerde sadece işletmelerin ihtiyaçları değil tüketicilerin beklentilerini de her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Bu amaçla işletmeleri sadece geniş ürün portföyümüzde değil Eczacıbaşı Profesyonel Akademi ile eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Sektör adına benimsediğimiz bu misyon ile 2017 yılında da hem işletmelere fayda sağlayacak hem de tüketicilerin memnuniyetlerini üst seviyeye çıkaracak projeler üzerine çalıştık ve, ‘Hijyende Mükemmellik’ projesini geliştirdik. İnanıyoruz ki bu projeye dahil olacak işletme sahipleri, Eczacıbaşı Profesyonel ile hizmet kalitelerini yukarıya taşıyacaklar. Bu gün Eyüp Belediyesi’yle hayata geçirdiğimiz ‘Hijyende Mükemmellik’ projemizle işletmelerinizin hizmet kalitesini güvenilir bir kurum olarak belgelemeyi ve müşteriler nezdinde algısını yükselterek işletmelerinize değer kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA