Enda Konakları'ndan Teslimler Başlıyor

Ankara, Gölbaşı’nda hayata geçirilen ‘yatay mimari’ konseptli ve akıllı ev teknolojili Enda Konutları’nda önümüzdeki haftalarda yapılacak teslimlerle Ağustos ayı itibariyle ‘yeni nesil konak keyfi’ başlayacak.

Enda Konakları'ndan Teslimler Başlıyor
Kırkıncıoğlu Grup iştiraki Daff Yapı tarafından, Ankara Gölbaşı’nda hayata geçirilen Enda Konakları, çok kısa sürede yapımı tamamlanarak teslim aşamasına yaklaştı. Sakinleri bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilecek konutlar hem merkeze yakınlığı hem de doğayla iç içe yaşam konsepti ile büyük ilgi görüyor. Proje son dönemde yeniden trend olan yatay mimari konseptiyle gerçekleşiyor

Proje hakkında bilgi veren Daff Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, “Bizim kültürümüzde komşuluk ilişkileri çok önemli. Enda’da yaşayan sakinler sadece teknolojinin tüm imkanları ile konforu yaşamayacak, aynı zamanda sıcak ve güvenli bir ortamda seçkin komşularla her daim tatil hayatı sürecek. Projeyi tasarlarken hayallerimizden ilham aldık. Her ayrıntıyı prestijli bir yaşamın gerekliliklerini düşünerek, yaşam kalitesini maksimuma çıkarmak için tasarladık. Hem konfor hem de doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayacak bir proje ortaya çıkardık. Büyük bir taleple karşılaştığımız projede oldukça cazip fırsatlar sunuyoruz.”

Tamamen bağımsız ve büyük bahçeli konakların fiyatının, Ankara’nın cazibe merkezleri olan İncek, Çayyolu, Bilkent, Beysukent gibi bölgelerdeki normal daire fiyatları aynı düzeyde olduğunu bildiren Kırkıncıoğlu, Konakların , Nesibe Aydın Eğitim Kurumları başta olmak üzere Ankara’nın gözde eğitim kurumlarına yakınlığı ile de tercih edildiğini bildirdi.

Akıllı ev teknolojisi ile konak keyfini bir arada sunan proje 18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 20 adet konaktan oluşuyor. Enda projesinde evler 3 metre tavan yüksekliğine sahip. Her bir konağın kendine özel, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik bahçesi bulunuyor. Bunun yanı sıra site sakinleri, kendi bahçeleri dışında 2 dönümlük ‘bostan’ alanında ilaç ve gübre kullanmadan, tamamen organik tohumlarla doğal tarım da yapabilecek.

AB standartlarında gerçekleştirilen projede; güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatıların tümü bulunuyor. Akıllı ev sistemine sahip konuklar, güvenlik sistemleri, kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de dikkat çekiyor. Projede 24 saat görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak.
Kaynak: İHA