Edirne Belediyesi Güreşçilerinin Başarısı

Edirne Belediyesi güreşçilerinin katıldığı çeşitli müsabakalarda başarılar elde ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, güreşçiler Tansel Umut ve Engin Kırbiç aldıkları madalyalarla Edirne Belediyesini ziyaret etti.

Güreşçi Umut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Yalova'da düzenlenen sezonun ilk yağlı güreşinde üçüncü olduğunu belirtti. Sultangazi güreşlerinde de üçüncü olduğunu aktaran Umut, 'Bu hafta Kırklareli Kavaklı'da yapılan güreşlerde büyük orta boyda finalde, altın puanda kaybederek ikinci oldum. Toplamda üç tane kürsü var' ifadelerini kullandı.

Kırbiç ise deste küçük boy kategorisinde İstanbul Sultangazi Güreşleri’nde final yaparak ikinci olduğunu aktardı. Tekirdağ Ergene Güreşleri'nde üçüncü olduğunu belirten Kırbiç, 'Büyük Mandıra Güreşleri'ne de katılarak orada ikincilik ödülünün sahibi oldum. En son Kırklareli Kavaklı'da düzenlenen güreşlere katıldım ve birincilik kürsüsüne yükselerek şampiyon oldum.' şeklinde konuştu.

Güreşçiler, 10-16 Temmuz'da Edirne'de düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Edirne Belediyesini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını aktardı.

Kaynak: AA