Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine 3 Yeni Program

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine 3 yeni program açılacağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Ayvacık MYO, Gökçeada MYO ve Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda açmak istediğimiz 3 yeni program YÖK Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine 3 Yeni Program
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından talep edilen 3 yeni program açılmasına Yüksek Öğretim Kurumundan onay geldi. Konu hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi şehrimiz için önemli bir değere sahip. Yükseköğretim kurumları arasında marka değer taşımaktadır. Üniversitemizi her geçen gün daha ileri taşımak için gayret gösteriyoruz. Yükseköğretim Kurumu’na (YÖK) geçtiğimiz günlerde 3 yeni program için talepte bulunduk. Ayvacık MYO, Gökçeada MYO ve Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda açmak istediğimiz 3 yeni program YÖK Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü.

Bu doğrultuda spor yönetimi, çağrı merkezi hizmetleri ve sivil hava ulaştırma işletmeciliği programları açılacaktır. Açılacak olan programlarla beraber meslek yüksekokullarımızda program sayısı toplam 18’e yükselecektir. Çanakkalemize eğitim ve diğer alanlarda yatırımlara, öğrenci kardeşlerimizin en iyi şartlarda eğitim alması için gayret göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA