Batman İl Müftüsü Erhan Açıklaması

'Çocuklarımızı küçük yaştan itibaren milli ve manevi duygularla yetiştirirsek bir takım yanlış emel besleyen insanların kucağına düşmeyecekler'.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, 'Sokak başında, köprü altlarında bizim o tertemiz çocuklarımızı elimizden almak için o hain şebekeler beklemektedir.' dedi.

İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda '4-6 yaşındayım Kur'an başındayım' programında konuşan İl Müftüsü Turgut Erhan, ailenin çocuğunu yönlendirmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Ailelerin çocuklarına sahip çıkmaması durumunda, çocukların çeşitli örgütlere ve art niyetlilere bulaşabileceğini vurgulayan Erhan, şunları kaydetti:

'Sokak başında, köprü altlarında bizim o tertemiz çocuklarımızı elimizden almak için o hain şebekeler beklemektedir. O zaman doğru kişilerden doğru bilgilerin aktarılmış olduğu bu okullarda çocuklarımızı yetiştirebilmek için gayret sarf etmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı küçük yaştan itibaren milli ve manevi duygularla yetiştirirsek bir takım yanlış emel besleyen insanların kucağına düşmeyecekler. '

Programa Vali Yardımcısı Mekan Çeviren ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş da katıldı.
Kaynak: AA