Başkanlar İzmir İçin Pedal Çevirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları Avrupa Bisiklet Yarışmasına destek olmak ve İzmirlileri bisiklet sürmeye teşvik etmek için pedal çevirdi.

Başkanlar İzmir İçin Pedal Çevirdi
1-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Bisiklet Yarışmasına destek olmak ve İzmirlileri bisiklet sürmeye teşvik etmek için farkındalık oluşturmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları pedal çevirdi.

Akşam saatlerinde Konak Vapur İskelesi önünde bisikletseverlerle buluşan başkanlar, Avrupa Bisiklet Yarışması için kurulan çadırda kayıtlarını yaptırarak cep telefonlarına gerekli uygulamayı indirdi. Kocaoğlu’nun yanı sıra Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın da aralarında bulunduğu ekip daha sonra kasklarını takarak objektiflere poz verdi.

Avrupa Bisiklet Yarışmasında İzmir’in geçen yıl 12. olduğunu, bu yıl ise 2. sırada yer aldığını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Son 1 hafta içinde tüm İzmirliler kayıt olup bisiklet kullanırsa 1. olma şansımız çok yüksek. Kurulan çadırlarda uygulamayı indirip, İzmir’in 1. olmasına katkıda bulunabilirler” dedi.

Açıklamanın ardından başkanlar, Konak Vapur İskelesinden Alsancak Vapur İskelesine kadar pedal çevirdi.
Kaynak: İHA