Başkan Gültekin Açıklaması 'Erdoğan İle Daha Güçlü Bir Yapıya Kavuşacağız'

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yuvasına geri dönmesi ile birlikte daha güçlü bir yapıya kavuşacağız" dedi.

Başkan Gültekin Açıklaması 'Erdoğan İle Daha Güçlü Bir Yapıya Kavuşacağız'
Kongrede bin 414 delegenin oyunu alarak 998 gün sonra tekrar genel başkanlık koltuğuna oturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye dönüşü ile artık daha güçlü bir yapıya kavuşacaklarını belirten Gültekin, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar evine döndüğü bu muhteşem güne tanıklık etmek bizleri onurlandırdı. AK Parti artık daha güçlü bir yapı ile milletin sorunlarına çözüm üretmeye, daha refah, daha yaşanabilir bir Türkiye için mücadele edecektir" diye konuştu.

Türkiye’nin bölgesel olarak oldukça önemli bir noktada olduğunu kaydeden Gültekin, "Ülke içerisinde yapılacak reformlar kadar dış politikalarda gerçekleştireceğimiz atılımlar da büyük önem taşıyor. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi biz teşkilatlara bu anlamda büyük görevler düşüyor. Daha çok çalışıp ülkemizin geleceğine ışık tutmalıyız. Başta genel merkezimiz ve İl Başkanlığımız olmak üzere biz de Mezitli ilçe teşkilatı olarak onların direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz. 3. Olağanüstü Büyük Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Mezitli İlçe Teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum’" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA