Adana'da Aranan Hükümlü Yakalandı

İki suçtan hakkında 42 yıl 6 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezasını bulunan hükümlü, arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği parkta yakandı.

Adana'da, 'ruhsatsız ateşli silah bulundurma ve taşıma' ile 'gümrüksüz eşya ticareti' suçlarından hakkında 42 yıl 6 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği parkta yakandı.

Alınan bilgiye göre, tutuksuz yargılanan Mustafa Ö. (40), 'ruhsatsız ateşli silah bulundurma ve taşıma' suçundan 2 yıl 6 ay ve 'gümrüksüz eşya ticareti' suçundan 375 bin lira para cezasına çarptırıldı. Para cezası, ödenmemesi üzerine daha sonra 40 yıl 17 gün hapis cezasına çevrildi.

Hükümlünün yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde gizlendiğini belirlenen Mustafa Ö'yü arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği parkta yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen hükümlü, çıkışta görüntü alan basın mensuplarına 'adam öldürmekten yakalandım. Seni de öldüreyim mi?' dedi.

Hükümlü, daha sonra adliyeye gönderildi.
Kaynak: AA