16 Ameliyata Rağmen Hayata Sımsıkı Sarıldı

İzmir'de yaklaşık 30 yıldan bu yana çeşitli hastalıklarla mücadele eden 16 kez ameliyat olan Demircigil, yaşama sevinciyle dikkat çekiyor.

İzmir'de, başta kanser olmak üzere çeşitli hastalıklar nedeniyle 16 kez ameliyat masasına yatan 61 yaşındaki Semra Demircigil, yaşadığı onca sıkıntıya rağmen hayat mücadelesini bırakmıyor.

Bayraklı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 61 yaşındaki Semra Demircigil son 30 yılda birçok hastalıkla mücadele etti ve bu süreçte 16 defa ameliyat geçirdi. Kanser tedavisi sırasında iki göğsü alınan ve daha sonra bu hastalığı pankreasa sıçrayan Demircigil, yaşama sevinciyle dikkat çekiyor.

Tedavi sürecinde belediyenin açtığı kurslara da devam eden Demircigil, mücadeleyle hastalıkların üstesinden gelebileceğini gösteriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demircigil, babasının vefatından bir yıl sonra göğüs kanseri olduğunu belirtti.

Şimdiye kadar 16 kez ameliyat masasına yattığını vurgulayan Demircigil, şunları kaydetti:

'Saçımı, kaşımı her şeyimi kaybettim. Ama hep 'yılmayacağım' dedim. Bu hastalık beni yıldıramadı. Çocuklarıma, hayata sımsıkı sarıldım. Geçen yıl belediyenin kursuna katıldım. 3 gün sonra yaşadığımı, insan olduğumu hissettim. Kendimi topluma kazandırdım. Yeni arkadaşlarım oldu. Bu kurslarla hayata bağlandım. Hiçbir zaman hastalıklarımın arkasına sığınmadım. Hayat güzel. Ölümüm kanserden olmayacak. Ben kansere hiçbir zaman yenilmeyeceğim. O bana yenik düşsün.'
Kaynak: AA