Uşak'ta Geleneksel Ödev Evi Piknik Buluşması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi, geleneksel hale getirdiği ödev evi öğrencileri ve velileriyle birlikte organize ettiği piknikte, Gençlik Kolları ve üyelerini bir araya getirdi.

Uşak'ta Geleneksel Ödev Evi Piknik Buluşması
Uşak merkez Çokkozlar Parkında yapılan piknikte, çocuklar palyaço eşliğinde çeşitli oyun ve gösterilerle eğlenceli anlar yaşandı. Gençlerin ve üyelerin de katılımıyla öğrenci velileriyle karşılıklı sohbetlerle samimi bir ortam oluştu.

ADD Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir, beş yıl önce eğitim alanında etkinlikleri artırmak için Ödev Evini kurduklarını belirttiği açıklamasında şunları söyledi; “Amacımız ekonomik ve sosyal yönden geri kaldığını düşündüğümüz bir bölgede, daha çok işçi çocuklarının olduğu Aybey mahallesinde Ödev Evini kurduk. Beş yıldır başarıyla öğrencilerimize derslerinde yardımcı oluyoruz. Bizim bir sloganımız var. ’Halkın içinde ,halkla beraber’ diyoruz. Üyelerimiz ve gençlerimiz toplumun farklı kesimleriyle iç içe olsun, onların yaşam tarzlarını bilsin, sorunlarına katkı sunmaya çalışsın istemiştik. Bu piknikte hedefimize ulaşmış olmamızın verdiği huzuru yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA