Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Küçükyoncalı Keşkek Şenliği'ne katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükyoncalı Keşkek Şenliği, Saray Belediyesi, Saray Kent Konseyi ve Küçükyoncalı Mahalle sakinlerinin işbirliğiyle yapıldı.

Şenliğin açılışını Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Küçükyoncalı Mahalle Muhtarı Ekrem Sevinç ile yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

- Hayko Cepkin, gençlerle buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik Festivali kapsamında Hayko Cepkin, konser verdi.

Sahil dolgu alanında gerçekleşen konserde, Hayko Cepkin yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konser sonunda Hayko Cepkin ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

- İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlemesi yapılan Muratlı İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı hizmete açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, mesire alanının açılışı şarkıcı Kubat konseriyle yapıldı.

Yeniden düzenlenen İnanlı Çeşmesi Mesire Alanının açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Süleymanpaşa'da Sosyal Etkinlik Merkezi açıldı

Süleymanpaşa Belediyesinin Aydoğdu Mahallesi'nde yaptırdığı Sosyal Etkinlik Merkezi açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nin açılışı Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından yapıldı.

Merkez, müzik eğitimlerinden dans eğitimlerine, çalgı yapım bakım onarım atölyesinden etüt sınıfına kadar tamamen ücretsiz eğitim verecek.

Kaynak: AA