MHP Turgutlu İlçe Olağan Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede mevcut başkan Orhan Sayar, Murat Gül ve Halil Konuş olmak üzere üç aday yarıştı.

İl Başkanı Erkan Öztürk, yaptığı konuşmada, milleti hiç yanıltmadıklarını ve hep haklı çıktıklarını belirterek, 'Başbuğumuzun öngörülerine önceleri birileri gülerken sonrasından yaşananlarla bu öngürülerin ne kadar doğru çıktığını kabul etmişlerdir. Bunlardan bir tanesi de 15 Temmuz sürecidir. Bu darbe girişimi öncesinde liderimiz Devlet Bahçeli de, tıpkı Başbuğumuz gibi, ön görülerini söylemiş ve devlet yetkililerine uyarılarda bulunmuş.' dedi.

Kongrede kullanılan 295 oyun 180'ini alan mevcut başkan Orhan Sayar yeniden seçilirken, Murat Gül 91, Halil Konuş ise 21 oy aldı. Kongrede kullanılan 3 da geçersiz sayıldı.

Kongre sonrasında konuşan Orhan Sayar, MHP Turgutlu teşkilatı olarak var güçleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Sayar, 'Bugün davamıza ve ülkümüze yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Rabbim bize yeniden başkanlığı nasip etti. İnşallah bundan sonraki süreçte tüm kardeşlerimizi kucaklayarak MHP'nin bayrağını zirvelere çıkaracağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA