Beyoğlu'ndaki gece kulübünde dehşet

İstanbul Beyoğlu’ndaki bir gece kulübünde bir grup ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Olayda 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Beyoğlu'ndaki gece kulübünde dehşet
Beyoğlu'ndaki gece kulübünde dehşet
İstanbul Beyoğlu'ndaki bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlence, kanlı bitti. Habertürk'ten Yusuf Doğan'ın haberine göre olay, 19 Mayıs Cuma saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Gece kulübüne kız arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bir grup ile çalışanlar arasında iddiaya göre yan bakma tartışması başladı. Olay kavgaya dönüştü, iki taraf da silahlara sarıldı. Müşterilerden A.C. ve S.H. ile kulüp çalışanlarından bazıları arasında silahlı çatışma çıktı.

4 KİŞİ SİLAH KULLANDI
Çatışmada kulüp çalışanları Mehmet Karaduman'a 9, T.Y.'ye 6, D.K.'ya ise 1 mermi isabet etti. A.K. adlı bir kadının kalçasından yaralandığı olayın ardından A.C. ve S.H. araçlarıyla kaçtı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Mehmet Karaduman tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Beyoğlu ve İstanbul Cinayet Büro ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Çatışmada 4 kişinin silah kullandığı belirlendi.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini de izleyen polis kaçan şüphelileri arıyor.