AK Parti MKYK Üyesi Alkış Açıklaması

'Küresel ve ulusal vesayetçilerle terör koalisyonu ve ihanet şebekeleriyle birlikte mücadele edeceğiz'.

MARDİN( AA) - AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, 'Küresel ve ulusal vesayetçilerle, terör koalisyonu ve ihanet şebekeleriyle birlikte mücadele edeceğiz.' dedi.

Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin, Türkiye'ye ve Türkiye'ye umut bağlayan mazlumlara hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Kurulduğu günden beri AK Parti'nin kaderi ile milletin kaderinin özdeşleştiğini kaydeden Alkış, 'İnsanlığın umudu, ümmetin lideri, yeni Türkiye'nin inşacısı Başkanımız Sayın Erdoğan'ın listesinde olmak büyük onurdur.' ifadelerini kullandı.

Alkış, AK Parti'nin alnı, yüreği ve bahtı ak olan erdemliler hareketi olduğunu ve yeryüzündeki tüm mazlumların umudu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

'Bu onuru, bu davanın ruhunu, özünü anlayamayan, fitne, şantaj, kumpas ve iftiralarla saldıran müptezeller bilsin ki, bu dava hiçbir zaman tarihin hiçbir döneminde makam davası, rütbe davası, paye davası olmamıştır. Bu dava şahsi hırsları, kibri, fitneyi ve nifakı, kıskançlığı, çelme takmayı, başkasının kuyusunu kazmayı her zaman dışlamış, her zaman dairesinin dışına atmış bir davadır. Fitne tohumları bu topraklarda ve bu davada boy vermeyecek. İçeride ve dışarıda davamıza, kardeşliğimize, birliğimize omuz vereceğiz, küresel ve ulusal vesayetçiler, terör koalisyonu ve ihanet şebekeleriyle birlikte mücadele edeceğiz.'
Kaynak: AA