Yüzme Bilmeyen Kız Arkadaşına Su Altında Evlilik Teklifi

Bursalı iş adamı, yüzme bilmeyen kız arkadaşını önce dalışa ikna etti, sonra suyun 5 metre altında kendisine sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Bursalı iş adamı, yüzme bilmeyen kız arkadaşını önce dalışa ikna etti, ardından suyun 5 metre altında kendisine evlilik teklif etti.

Bursa'da sivil denizaltı üreticiliği yapan Burçin Doğan (38), 2,5 aydır birlikte olduğu kız arkadaşı Nalan Civelek'e evlilik teklifinde bulunma kararı aldı. Doğan, Civelek'e hayatı boyunca unutamayacağı bir an yaşatmak için hazırlıklara başladı.

Kız arkadaşıyla Muğla'nın Fethiye ilçesi Dalyan Koyu'na giden Doğan, yüzme deneyimi olmayan Civelek'i dalış yapmaya ikna etmek için uzun süre uğraştı. 5 saatlik ikna çabalarının ardından çift, Doğan'ın kendi üretimi olan 'dalış başlığı' ile denize girdi.

Doğan, kız arkadaşıyla denizin 5 metre altına indi. Bir süre su altında yaptıkları yürüyüşün ardından sonra Doğan, yüzme bilmediği halde ilk kez dalış yapan kız arkadaşına 'Hayatımın aşkı benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı.

Büyük şaşkınlık yaşayan Civelek, Doğan'ın evlenme teklifine olumlu yanıt verdi. Doğan, yanında getirdiği yüzüğü kız arkadaşının parmağına takarak kendisine bir sürpriz daha yaşattı.

Sürpriz evlilik teklifinin ardından çift, suyun yüzeyine çıktı. Doğan ve Civelek'i, dışarıda bekleyen arkadaşları alkışlar ve tezahüratlarla karşıladı.

- 'Hayatımızın kararını böyle bir ortamda verdik'

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadığı heyecanı şöyle anlattı:

'Onu dalışa ikna etmek için uzun süre yalvarmıştım. Dalış başlığı kullanacağımızı, hiçbir tehlike olmadığını anlattım. 5 saatin sonunda cesaret ederek benimle birlikte su altına indi. İlk defa su altında yürüyüş yaptığı için heyecanlıydı. Hiç ait olmadığı, hayal bile edemeyeceği bir ortama girdi. Bizim için çok anlamlı ve özel bir an oldu. Hayatımızın kararını böyle bir ortamda verdik.'

Kaynak: AA