Ağrı Valisi Musa Işın Gazetecilere Projeleri Anlattı

Ağrı Valisi Musa Işın, kentte faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya gelerek yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ağrı Valisi Musa Işın Gazetecilere Projeleri Anlattı
Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, Valilik makam odasında yerel basında çalışan gazetecileri kabul etti. Işın, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek gazetecilere teşekkür etti.

Ağrı’nın Çehresinin değişeceğini dile getiren Işın, önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Caddesi’nde çalışmalara başlayacaklarını ve Caddenin otantik bir görünüme sahip olacağını söyledi.

Ağrı’nın daha güzel olması için yoğun bir çaba sarf ederek çalıştıklarını anlatan Işın, “Şehir içinden üniversite’ye giden yolu çevre yoluna bağlayacağız. Ağrı’da ramazan ayında halkımıza 4 büyük konser verme gibi bir düşüncemiz var. Ayrıca kentte bulunan 240 metruk bina yıkılacak. Belediye’nin yanında bulunan derenin her 2 tarafında ıslah çalışmaları devam ediyor ve burası Devlet Su İşleri tarafından yapılacak. Ağrı’da 2 yıl içerisinde kentin 20 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacağız. Belediyemizde çöp temizliği yapan işçi sayısını 90’dan 150’ye çıkardık” dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarına değinen Işın, “FETÖ’den üniversitede öğrenim gören 9 öğrenci bylock’tan gözaltına alındı. Ağrı’da bu örgütten 1003 kişi gözaltına alındı. 470 kişi tutuklandı” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA