The Newsmakers'ın Yayın Süresi Uzatıldı

Program, daha geniş içeriği ve daha uzun yayın süresi ile TRT World ekranlarında olacak.

Habercilerin hayatı şekillendiren insanları ve hikayeleri incelediği haber programı The Newsmakers, dün başlayan daha geniş içeriği ve daha uzun yayın süresi ile TRT World ekranlarında olacak.

TRT World'den yapılan açıklamaya göre, Hindistan'ın Birleşik Krallık'tan bağımsızlığını kazanışının 60. yıl dönümünde Hindistan'dan yaptığı canlı yayın ve Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'taki maratona katılarak, Kuzey Korelilerin düşünce yapısına ilişkin tespitlerini izleyiciler ile paylaştığı belgeselle tanınan Güney Afrikalı gazeteci, spiker ve sunucu İmran Garda, The Newsmakers programında 1 saatlik yayın yapacak.

TRT World'de dün saat 15.00'ten itibaren daha uzun yayın süresi ile ekranlara gelmeye başlayan programın tekrarları haftanın her günü saat 20.00, 00.00, 04.00 ve 10.00'da yayımlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İmran Garda yayın süresinin uzatılmasına ilişkin şunları kaydetti:

'Söyleyecek ilginç şeyleri olan insanlarla karşılaşma ve tanışma imkanı bulmak işimin en sevdiğim yanı. Bu kişiler, milyonlarca kişiyi etkileyen kararlar verme yetkisi olan insanlar ya da söyleyecek önemli bir şeyleri olan ve bir platforma ancak bizim aracılığımızla sahip olabilecek kişiler. Bu nedenle, programımızın yayın süresinin bir saate çıkması, konuşmalarımızda değerli anları yakalamak, daha derinlemesine yorumlama yapabilmek ve programımızın içeriğine çeşitlilik kazandırmak için daha fazla zamanımız olacağı anlamına geliyor.'
Kaynak: AA