Kasımpaşa'da Erdoğan Sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 979 gün sonra tekrar AK Partili olması çocukluğunun geçtiği Kasımpaşa’da sevinçle karşılandı. Bazı vatandaşlar ‘Sen Allah’ın bir lütfusun’ diyerek tezahürat etti.

16 Nisan’da gerçekleşen referandum sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti’ye üye olması ve parti başına geçmesinin yolunu açan anayasa maddesi tekrar yürürlüğe girdi. AK Parti’de gerçekleşecek olan kongre öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden AK Parti’ye üye olması büyüdüğü semt olan Kasımpaşa’da da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Bazı vatandaşlar Erdoğan için ‘Sen Allah’ın bir lütfusun’ diyerek tezahüratta bulunup alkışladı.

Kahvelerde Erdoğan’ın canlı yayındaki konuşmasını dinleyen ve kendisini geçmişte tanıdığını söyleyen Suat Tüysüz, “Uygun olan da zaten budur. Partiyi toplayan halkın dilinden anlayan tek adam odur. Çocukluğundan bu yana kendisi hep dürüst örnek insan olmuştur” dedi.

Erdoğan’ın tekrar partiye üye oluşunu tezahüratlar ile kutlayan Salim Yılmaz ise “ Vatana millete hayırlı olsun, diyeceğimiz bu kadar. Kendisi de Kasımpaşalı çok sevindik mutlu olduk” diye konuştu.

Kaynak: İHA