'Kocaeli Fuarı' Murat Dalkılıç İle Yaza 'Merhaba' Dedi

Bu yıl 51’incisi düzenlenen Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç konseri ile yaza merhaba dedi.

'Kocaeli Fuarı' Murat Dalkılıç İle Yaza 'Merhaba' Dedi
Kocaeli’de her yaz merakla beklenen ve bir eğlence geleneği haline gelen Kocaeli Fuarı 51’inci kapılarını araladı. Fuar alına gelen binlerce genç Murat Dalkılıç konseri ile doyasıya eğlendi. 20.30’da başlayacak konser için gençler öğle saatlerinde fuar alanını doldurmaya başladı.

Konsere Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan katıldı.

Saatler 20.30’u gösterdiğinde kürsüye ilk önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çıktı. Karaosmanoğlu, ”Bilgili donanımlı gençler olarak yetişmeniz bizim için çok büyük bir mutluluk olacaktır. Yarınlarımız size emanet. Kültürümüzü sanatımızı her yönü ile değerlendireceğiz. Her gencimiz ne kadar güzel olur bir enstrüman çalmasını bilse. Sizleri seviyoruz. Başarılar diliyoruz. Yarınlarımız size emanet. Kültürümüzü sanatımızı her yönü ile değerlendireceğiz" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise," Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Böylesi bir bayram akşamında böylesi güzel bir toplulukta sizler gibi cumhuriyetimizin emanet edildiği çok güvendiğimiz genler ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ülkenin büyük geleceğinde siz gençler olarak bizlerden daha büyük katkı koyacağınıza inanıyorum. Sizleri çok seviyor, sizlere güveniyorum" dedi.

Sahneye çıkan ve sevilen şarkılarını Kocaelili gençler için seslendiren Murat Dalkılıç hayranlarından alkış alırken konser havai fişek gösterileri ile sona erdi.
Kaynak: İHA