Kelkit Vadisi'nin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Kelkit Vadisi'nde yer alan Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerindeki başarılı 400 öğrenci, Sivas Vadi Federasyonu tarafından ödüllendirildi.

Merkezi İstanbul’da bulunan federasyon tarafından başlatılan kampanyada, Kelkit Vadisinde yer alan 4 ilçede, milli eğitim müdürlükleri tarafından tespit edilen başarılı 100'er öğrenciye, kırtasiye ve giyecek hediye edildi.

Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, ödüllerin dağıtımı dolayısıyla Suşehri ilçesinde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ile bir araya geldi.

Kaymakam Uzunoğlu, yaptığı konuşmada, Kelkit Vadisi ilçelerinin bir bütün olduğunu dile getirerek, 'Hizmetler dört ilçemize de yapılmış oluyor. Çünkü bizlerin ayrısı, gayrısı yoktur. Sizler her ne kadar İstanbul’da yaşasanız dahi, bu güzellikle doğduğunuz toprakları unutmadığınızı bizlere gösterdiniz. Bu çok önemli bir zenginliktir. Bölgemizin kalkınması için hep birlikte uzlaşma yapmamız gerekiyor.' dedi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de görüşmede, ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın ise vadide bulunan 400 öğrenciyi motive etmek ve diğer öğrencileri de daha fazla çalışmalarına katkı sağlamak üzere böyle bir program tertip ettiklerini ifade etti.

Kaynak: AA