Hatay'da Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen masa tenisi turnuvası, Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Hatay'da Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi
15-19 Mayıs tarihleri arası Gençlik Haftasında düzenlenen masa tenisi turnuvasına Genç Erkeklerden 41, Genç Kızlardan 20 sporcu katıldı.

Masa tenisi turnuvasında genç kızlarda İrem Şirin, Rüveyda Nizamoğlu, Hatice Kübra Yılmaz ve Gaye Gümüş dereceye girdi Genç erkeklerde ise Eyüpcan Boyacı, Mehmet İstanbullu, Süleyman Harbelioğlu ve Veysel Bilyay dereceye girdi.

Turnuva sonunda konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen masa tenisi turnuvasına hoş geldiniz. Kazananları da kazanamayanları da turnuvaya katılımlarından dolayı kutluyorum. Nihayetinde bir yarışma ve devamı olan oyunlar bunlar. Buraya katılan sporcularımızın Hatayımızı ulusal ve uluslararası arenada da başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Maden, dereceye giren sporculara madalyalarını verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA