Beşiktaşlı Futbolcular Vodafone Karakartal Platformu İçin Yarıştı

Vodafone KaraKartal'ın 'Arkadaşını Getir' kampanyası için kamera karşısına geçen Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup, Vodafone KaraKartal platformuna en çok aboneyi kazandırmak için yarıştı.

Vodafone KaraKartal'ın 'Arkadaşını Getir' kampanyası için kamera karşısına geçen Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup, Vodafone KaraKartal platformuna en çok aboneyi kazandırmak için yarıştı.

Şirket açıklamasına göre, Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu kapsamında Beşiktaşlı futbolcuların da dahil olduğu bir yarışma düzenledi.

Beşiktaş'ın santrafor oyuncusu Cenk Tosun ve orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Vodafone KaraKartal kapsamında hayata geçirilen 'Arkadaşını Getir' kampanyası için kamera karşısına geçti.

Hazırlanan viral videoda birbirleriyle kıyasıya yarışan Beşiktaşlı futbolcular, verdikleri numaralarla Vodafone KaraKartal platformuna en çok aboneyi kazandırmak için mücadele ediyor.

Video boyunca 'asist' arayışında olan Cenk ve Oğuzhan, taraftarlardan, verdikleri numaraları 'TRANSFER' yazıp bir boşluk bırakarak 1903'e SMS olarak göndermelerini istiyor.

Böylece Beşiktaşlı futbolcular, 'Bakalım kim daha çok transfer yapacak' diyerek birbirlerine meydan okuyor. Cenk ve Oğuzhan'ın kendi sosyal medya hesaplarından da paylaştığı videolu yarışta, 19 Haziran 2017 tarihine kadar Vodafone KaraKartal'a en çok üye toplayan futbolcu iddiayı kazanacak.

-Herkese 3 GB internet hediye

Vodafone KaraKartal 'Arkadaşını Getir' kampanyası kapsamında, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal'a gelen herkese 3 GB internet hediye ediliyor.

Bir abonenin bir ayda en fazla 4 kez yararlanabildiği kampanyayla toplam 12 GB'ye kadar internet kazanmak mümkün oluyor.

Kasım 2014'te hayata geçirilen Vodafone KaraKartal platformuna 2 yılda 1,1 milyon Beşiktaşlı üye oldu.

Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor.

Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 3 lira ve 5 liralık destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor.

Ayrıca, takımla birlikte yurt dışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Arena turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor.

Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal'a katılmak için seçmek istedikleri pakete göre 'BJK3' veya 'BJK5' yazarak 1903'e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezine başvurması gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak ve Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret ediliyor.
Kaynak: AA