Vodafone'dan 2,7 Milyon Haneye Süper Hızlı Fiber İnternet

Vodafone, yeni kampanyası FiberMax ile 100 Mbps'ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunuyor.

Vodafone'un yeni kampanyası 'Vodafone FiberMax' ile abonelere 100 Mbps'ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunuluyor.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, 2,7 milyon evde maksimum fiber internet deneyimi yaşatacak yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdi. Vodafone, yeni Vodafone FiberMax kampanyasında 100 Mbps'ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunuyor.

Aboneler, limitsiz ve kontratsız ürün seçenekleriyle her evin ihtiyacına uygun olarak geliştirilen Vodafone FiberMax tarifelerinden ayda 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla faydalanabiliyor.

Vodafone FiberMax kampanyası kapsamında abonelere Eko Aile, Çekirdek Aile, Genç Aile, Öğrenci, Genç Profesyonel ve Dijital Aile Limitsiz tarifeleri sunuluyor.

Buna göre, 50 Mbps ve 50 GB'lik Eko Aile paketi ilk 3 ay yüzde 50 indirimle 29,90 TL'ye,100 Mbps ve 50 GB'lik Çekirdek Aile paketi ilk 3 ay yüzde 50 indirimle 34,90 TL'ye,100 Mbps ve 100 GB'lik Genç Aile paketi ilk 6 ay yüzde 50 indirimle 39,90 TL'ye, 26 yaş altı aboneler için 12 ay taahhütle sunulan 100 Mbps ve 100 GB'lik Öğrenci paketi ilk 6 ay yüzde 50 indirimle 39,90 TL'ye, 100 Mbps ve 200 GB'lik Genç Profesyonel paketi ilk 6 ay yüzde 50 indirimle 49,90 TL'ye, 50 Mbps ve sınırsız fiber internet içeren Dijital Aile Limitsiz paketi ise ilk 6 ay yüzde 50 indirimle 79,90 TL'ye sunuluyor.

Modem ve ev içi kurulum hizmetinin ücretsiz olduğu kampanyadan bireysel yeni Vodafone SüperNet aboneleri faydalanabiliyor. Vodafone'un yeni kampanyası temmuz sonuna kadar geçerli olacak.

- '2,7 milyon aileye süper hızlı fiber internet götürmeyi hedefliyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, dijitalleşme vizyonuyla ev interneti kampanyalarını sürekli geliştirdiklerini dile getirdi.

Aksoy, şunları kaydetti:

'Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda, evde maksimum internet deneyimi yaşamak isteyen abonelerimiz için yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdik. Süper hızlı fiber internet ile evde daha keyifli zaman geçirmeyi mümkün kılan yeni FiberMax kampanyamızla abonelerimize 100 Mbps'ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunuyoruz.

Böylece abonelerimiz oyun oynama ve internetten video izleme gibi aktiviteleri maksimum deneyimle yaşıyorlar. Bu kampanyayla 18 ilde 2,7 milyon aileye süper hızlı fiber internet ulaştırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, abonelerimize avantajlı ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.'
Kaynak: AA