Suşehri Timur Karabal MYO'da Mezuniyet Töreni

Suşehri ilçesinde bulunan Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.



Okul bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.

Okul müdürü Doç. Dr. Gülay Ercins, yaptığı konuşmada, mezunlarla birlikte mutlu ve onurlu bir günü daha yaşadıklarını söyledi.

Böyle bir günde ailelerin de bu mutlu günün heyecanına ortak olduğunu belirten Ercins, '2 yıl önce ailelerden devraldığımız emanetleri, topluma iyi bir birey olmaları için öğretim görevlisi arkadaşlarımızla verdiğimiz bilgiler doğrultusunda tekrar ailelerine geri veriyoruz. Bundan böyle öğrencilerimiz yeni bir hayata adım atıyor. İnanıyoruz ki bu evlatlarımız cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çıkacaktır. Güzel vatanımızda birlik, kardeşlik içerisinde hareket ederek, hain insanlara fırsat vermeyeceğinizi ümit ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından okul birincisi olarak mezun olan Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinden Tuğba Coşkun'a plaketi verildi. Dereceye giren öğrenciler de okul kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu mezuniyet tabelasını astı.

Törende öğrencilere Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Garnizon Komutanı Teğmen Süleyman Temel, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce tarafından diplomaları verildi.

Mezuniyet pastasının kesilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından tören sona erdi.

Kaynak: AA