Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında her ay düzenlenen 'Halk Günleri' programı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Burada vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Uzunoğlu, sorunların çözümü noktasında kurum müdürlerine talimat verdi.

Uzunoğlu, sorunları anlatan vatandaşların kanunlar ölçüsünde çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, 'Bizler halkımız için buralara görevlendirildik. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemekte bizlerin görevi. Kanunlar nezdinde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz.' diye konuştu.

- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel mesajında, 19 Mayıs'ın Türk milletinin esaret zincirini kırmak adına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde attığı büyük adım olduğunu söyledi.

Yüksel mesajında şu ifadelere yer verdi:

'19 Mayıs tarih boyunca esareti değil özgürlüğü benimsemiş olan milletimizin geldiği noktanın başlangıcıdır. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bağımsızlık uğrunda mücadele eden büyük ecdadımızı bir kez daha saygıyla rahmetle anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere, halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.'

Kaynak: AA