Kütahya, Ankara'da Ödüllendirildi

Kütahya, Başkentte ödüle layık görüldü. Ankara’da yılın siyasetçisi, yılın milletvekili yılın belediye başkanı, yılın belde belediye başkanı,yılın muhtarı yılın en iyi kamu çalışanı ve yılın en iyi temsilcisi ödülü verildi.

Kütahya, Ankara'da Ödüllendirildi
Kamu Görevlileri ve çalışanları Derneği Genel Merkezi TÜRK-İŞ Genel Merkez Konferans Salonunda ödül töreni düzenledi.

Kamu Görevlileri ve çalışanları Derneği Kütahya İl Temsilcisi Sevil Sülün en iyi temsilci ödülünü aldı. Kamu Görevlileri ve çalışanları Derneği Kütahya İl Temsilcisi Sevil Sülün ödül töreninde yaptığı konuşmada bu ödülü şahsım olarak Kütahya da çalışan kamu görevlileri ve çalışanları adına aldığını ifade etti.

Sevil Sülün,"KAMU-DER vatanını milletini seven insanlardan oluşmaktadır. Her düşünceden insanların bir araya geldiği ve inandığı bir sivil toplum kuruluşudur. Her zaman ve her yerde söylüyorum. KAMU-DER hiçbir siyasi partinin ve sivil toplum kuruluşunun ne arka bahçesi ne de ön bahçesidir.KAMU-DER olarak herkese eşit mesafedeyiz. Sadece görevimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.Bunun için mutluyuz, güçlüyüz, çünkü KAMU- DER’liyiz diyorum" dedi.

Sevil Sülün, Türkiye’nin birlik beraberliğinden yana olduğunu belirerek, tek vatan tek bayrak, tek devlet vurgusu yaptı.
Kaynak: İHA